Marathon Antwerpen

Antwerpen is een gezellige, mooie stad die vlakbij de Nederlandse grens ligt. Beroemd zijn hier de mooie Grote Markt, de Onze Lieve Vrouwe Kathedraal en alle mooie typische straatjes en huisjes. Hiernaast heb je natuurlijk ook één van de grootste marathons van de Benelux.

Marathon van Antwerpen

De marathon van Antwerpen vindt plaats op zondag 26 april en trekt zo’n 25000 mensen aan. De Linkeroever van de Schelde is de plek waar je start. Het parcours is pas vernieuwd en brengt je langs vele bezienswaardigheden van de stad. Na de start ga je de Waaslandtunnel door onder de Schelde, waarna je Noord-Antwerpen inrent. Je komt langs de Antiekwijk, het gerechtsgebouw, het park Rivierenhof en het vliegveld, waarna je aankomt bij de finish op de Grote Markt. Je hebt vijf uur en 30 minuten te finishen. Omdat Antwerpen zo dichtbij Nederland ligt, is het een ideale bestemming voor een eerste marathon in het buitenland.

De reis

Als je deze reis boekt bij Loopreizen.nl, ga je met eigen vervoer naar Antwerpen. Ook supporters kunnen hier een reis boeken. Bij de prijs zitten een aantal dingen inbegrepen. Twee overnachtingen in 3-sterrenhotel Leonardo bijvoorbeeld. Dit hotel is gelegen in een historisch pand in de Diamantenwijk. Hier kun je iedere dag gebruik maken van het ontbijtbuffet. De kamers zijn uitgerust met een minibar en flatscreen-tv. Het hotel ligt vlakbij de Antwerpse dierentuin en op 20 minuten lopen van het Stadhuisplein. Op vrijdag 25 april kun je hier inchecken en haal je je startbewijs op, wat ook bij het arrangement zit inbegrepen. De rest van de dag kun je Antwerpen verkennen. De marathon vindt plaats op zondag 26 april en op maandag 27 april hoeft u pas uit te checken in het hotel. Hierna heeft u de optie om de dag in de stad door te brengen. Er zijn ook opties voor het meedoen aan de halve marathon van Antwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *