Express Wear: dé fashion winkels van het oosten

Kledingwinkels vind je natuurlijk overal. Hoewel er steeds meer mensen hun kleding via internet bestellen, blijft het fysiek winkel voor veel mensen een leuk uitje. Het is overigens ook veel handiger aangezien je direct de kleding kan passen voordat je het koopt. Opvallend is dat sommige winkels ontzettend populair zijn in bepaalde delen van het land. Zo is Express Wear dé fashion winkel van het oosten van Nederland. Verspreid over verschillende plaatsen heeft deze winkel zeven vestigingen in het oosten van het land. Talloze topmerken zoals bijvoorbeeld PME Legend zijn opgenomen in het assortiment. Natuurlijk gaat ook Express Wear met de tijd mee en is het ook mogelijk om online je kleding aan te schaffen. Hieronder kom je alles te weten over deze grote en populaire fashion winkel.

Geschiedenis

De geschiedenis van Express Wear gaat helemaal terug naar 1974 toen er in Angeren een algemene textielzaak werd geopend inclusief kleding voor dames, heren en kinderen. Langzaam maar zeker breidde deze winkel uit en werden er ook filialen geopend in andere dorpen en steden in het oosten van Nederland. In 1987 ging de fashion winkel heten zoals wij deze vandaag de dag kennen: Express Wear. Er werden nog meer filialen geopend wat uiteindelijk geleidt heeft tot de zeven verschillende vestigingen van de fashion winkel die vandaag de dag in dorpen en plaatsen rondom Nijmegen en Arnhem zijn te vinden. Met de komst van het internet besloot Express Wear daar natuurlijk ook op in te spelen. Sinds 2011 beschikt men daarom over een webshop waarop alle klanten terecht kunnen om hun kleding van topmerken als Only & Sons aan te schaffen. De webshop is ontzettend populair en steeds meer mensen kopen hier dan ook hun kleding. Express Wear richt zich voornamelijk op jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. Er is zowel mannen- als vrouwenkleding beschikbaar.

Assortiment

Opvallend is dat Express Wear een uitgebreid assortiment heeft met ontzettend veel verschillende merken. Natuurlijk kun je online het meest uitgebreide assortiment vinden. Er wordt door de fashion winkel veel gewerkt met kledinglabels van eigen bodem. Studio Anneloes is bijvoorbeeld een echt Nederlands merk dat nog geen tien jaar bestaat en in die periode is uitgegroeid tot een zeer populair merk. Dat komt met name doordat het merk zich de term ‘Fast Fashion’ eigen heeft gemaakt door altijd als één van de eerste in te spelen om de meest recente trends en ontwikkelingen. Een ander typisch vrouwenlabel met kleding van hoge kwaliteit en vier keer per jaar een nieuwe collectie is Jane Lushka. Dit vrouwenlabel is in 2014 opgericht door twee zussen en is sindsdien eigenlijk alleen maar gegroeid. Een derde veel verkocht merk bij Express Wear dat ook uit Nederland afkomstig is, staat vooral bekend vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien komt Geisha meerdere malen per jaar met een gloednieuwe collectie voor dames en meisjes. Draag je liever kleding waarbij het merklogo duidelijk zichtbaar is en houd je vooral erg veel van de kleuren zwart en wit? Dan is Ballin Amsterdam hét merk dat je bij Express Wear moet kopen. Dit merk is zowel voor heren als dames beschikbaar en er zijn vooral veel shirts en truien in het assortiment van Express Wear te vinden.

Voordelen online kopen

Natuurlijk kun je langs één van de vestigingen gaan van Express Wear. Online kopen heeft echter ook veel voordelen. Bijvoorbeeld dat je direct het hele assortiment van de winkel kunt zien en bestellen. Verder profiteer je van leuke kortingen en worden er in de webshop regelmatig leuke acties georganiseerd. Het is overigens ook mogelijk om de kleding online te bestellen en vervolgens in één van de vestigingen op te halen. Op die wijze ontloop je de verzendkosten. Die hoef je trouwens überhaupt niet te betalen wanneer je bestelling 75 euro of meer bedraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *